A Labouchere Rulett stratégia előnye és hátránya

Labouchere rulett stratégia

Magyarországon a rulett az egyike azon szerencsejátékoknak, amelyeket egyre többen játszanak online. Köztudott, hogy legális online roulette, például a GrandCasino.hu felületén érhető el hazánkban. Még mielőtt a stratégiát tekintve belemennénk a részletekbe, azzal azért érdemes tisztába lenni, hogy a rulett is csak egy szerencsjáték, tehát 100%-os tipp nem létezik a nyerésre! Aki ilyet állít az hazudik! Tudjuk jól, hogy számtalan népszerű tipp és stratégia létezik az online térben. Ezekkel óvatasan bánjunk! Az egyik népszerű népszerű rulett stratégia a Labouchere rendszer. Ez a stratégia egy matematikai megközelítést alkalmazva törekszik arra, hogy a játékosoknak strukturált módon irányítsa a téteket. Javasosoljuk, hogy maradj velünk, mert most megvizsgáljuk a Labouchere rulett stratégia előnyét és a hátrányát.

Roulette kaszinó bónuszok

Bónusz összegeIgénylés
100.000Ft
Kérem
150%
Kérem

A Labouchere rulett stratégia működési elve

A Labouchere rulett stratégia egy negatív progresszióra épülő stratégia, ami azt jelenti, hogy a játékosok akkor emelik a tétjüket, amikor veszítenek, és csökkentik, amikor nyernek. Mint minden rulett stratégia bizonyos esetben segíthet a játék folyamán, valóban érdemes is kipróbálni, de azt sosem szabad feledni, hogy a rulett is egy szerencsejáték. Kezdőknek éppen ezért javasoljuk az ingyenes rulett játékot a tesztelésre, kipróbálásra.

Hogyan alkalmazzuk a rulett stratégiát?

A rulett stratégia alapja, hogy a játékos először meghatározott számokat állít össze. Például, kiválaszthatja tetszőleges számsorozatként mondjuk az 1-2-3 és a 4-et, és a tétjét ezeknek az összegeknek megfelelően alakítja. Az első tét mindig a számsorozat két végpontjának összege lesz. Ebben az esetben az első tét: 1 + 4 = 5. Ha a játékosnak ez a tét nyerő, akkor kihúzza az első és utolsó számot a sorból, és folytatja a következő két végpont összegeként a következő tétet. A cél az, hogy a játékos mindkét szélső számot eltávolítsa a sorból, így haladva előre.

Mit csináljunk, ha veszítünk?

A rulett stratégia működése alapján, ha veszítünk akkor a tétet a számsorozat két szélső számának összegeként hozzuk létre, tehát a következő tét a példánkban 2 + 3 = 5 lenne. Ezt a stratégiát addig alkalmazzuk, amíg az összes számot el nem távolítjuk a sorból, vagy amíg a játékos el nem éri a kitűzött nyerési célt.

A Labouchere rulett stratégia előnye

A Labouchere rulett stratégia előnye az, hogy a játékosoknak saját maguk határozzák meg a kockázati szintjüket és a kitűzött nyerési célt. Ugyanakkor, mint minden stratégia esetében, itt is fontos felelősségteljesen kezelni a téteket, és felismerni, hogy a rulett egy véletlenszerű játék, és nincs olyan stratégia, amely teljes mértékben kiküszöböli a veszteségeket.

A Labouchere rulett stratégia hátránya

A Labouchere rulett stratégiát használó játékosoknak matematikai gondolkodásra van szükségük. Egyes játékosok szerint a stratégiát alkalmzva érdekes és szervezett módon irányítható a rulett menete. Mindig fontos szem előtt tartani, hogy a játékra kizárólag a szórakozás miatt tekintsünk és minden stratégia csak egy eszköz az izgalmainak fokozására.

Hasonló bejegyzések

Íme, az alacsony tőkét igénylő D’Alembert rulett stratégia

Íme, az alacsony tőkét igénylő D’Alembert rulett stratégia

A világon számos rulett stratégia alakult ki annak érdekében, hogy a játékosok maximalizálják a nyerési esélyeket vagy minimalizálják a veszteségeket. Az egyik ilyen, amely kiemelkedik az egyszerűségében és hatékonyságában, a D'Alembert rulett stratégia, megpróbálja...

Megbízható a Martingale Rulett stratégia?

Megbízható a Martingale Rulett stratégia?

Még mielőtt elemezzük a Martingale rulett stratégiák fontos megjegyezni, hogy rulett egy szerencsejáték, és bármilyen stratégia alkalmazása mindig kockázatokkal jár! Mindenkinek tisztában kell lennie azzal a ténnyel, hogy a rulett egy teljesen véletlenszerű játék, és...